Sen SUS! İhbar Ediyorum?


Kimseler duymasın.
28 Ekim gecesi saat 19.30 da Sarıyerliler Derneğinin tiyatro salonunla illegal örgüt toplantısı yapılacakmış. Genel olarak katılımcılar gizli telefon görüşmeleri ile toplanılmaya çalışılmış, herkese kesin emir olarak sessiz olunması ve kimseye haber verilmemesi tenbih edilmiş.
Bir grup karşı devrimci eski ATATÜRK’ çüler, Her şeyi göze alarak yaşamlarının bu son günlerinde bir araya gelmenin derin sessizliği içinde bir örgüt toplantısı yapmak istemişler ve ve toplantının çok gizli olmasına özellikle dikkat ediyorlarmış.

Gündem ve program;
- Komite çalıştayı içinde bulunan mevcut öğretmenler masaları düzenleyecek. Salon temizliği yapılacak. Ve olası baskında mazeret olarak tiyatro için için temizlik yapıyoruz ve kendi aramızda idealist olarak emekliler kervanına katıldığımız için kendi aramızda toplandık diyeceklermiş.
- 2. Aşamada öğretmenler ve Dernek üyeleri zamanın birinde gerilla lideri olan Mustafa Kemal’ in Türk bayrağına yamalanmış kalpaklı posteri merdiven üstüne konularak 1 metre kare alanda konuşmacı kürsüye çıkarak eski anılardan ve kurtuluş savaşı ve Kuvvay-ı Milliye den bahsedecekmiş.
- 3. Aşama gizli örğüt lideri ADD Derneği Başkanı konuşma yapacak ve topluca gizli plastik bardaklarda içkiler içilecekmiş.
- 4 Aşama aynı örgütünün içinde faliyetlerini sürdüren bir zamanların legal partisinin CHP yaşayan son ilçe başkanı konuşma yapacak ve mücadelenin yer altinda dahi olsa devam etmesini ve mahalleler bazında çalışmalarımızı sürdürmemiz gerektiğini konuşacakmış.
- 5 Aşama koruma ve şöförlerinden uzakta gizli olarak toplantıya katılan Belediye Başkanı bende sizler gibi Atatürkçüyüm ama malum durumlardan dolayı bu şekilde toplantınıza katılabildim. Elimde herhangi bir imkan yok. Eksikleriniz. Dernek bina alımınız. Veya toplantılarınızı daha geniş kitlelere dönüştürmeniz için yapılacak çalışmalara destek verecegim demek isteyecekmiş.
- Toplantıda son kale olan Sarıyer de Atatürk heykelini yeniden yapabilecek bir babayiğit’in çıkması beklenmekteymiş.
- 6 Aşama Gerilla lideri sayın Mustafa Kemal adına bir kültür merkezi ve aynı çatı altında bir müze ve kütüphane çalıştayı düzenleme teklifi sunulacakmış.
- 7 Aşama gecenin ve balonun ilerleyen saatlerinde tüm eski tüfekler içkinin tesiri ile tüm konuşulanları birer güzel anı olarak kabul ederek tekrar yer altına girmeyi düşünmüş olacaklar ki toplantı sonunda sessizce dağılma ve dedikodu yapılamaması önemle rica edilmiş,
- 8 Aşama gecenin asıl konusu olan Şehit Mithat Yılmaz caddesinin Mahsun Korkmaz caddesi olma teklifi AKEPE tarafından verilmiş olup buna karşı nasıl mücadele edebiliriz ve ne yüzle ve ne cesaretle kendimizi meydana çıkarırız düşünceleri içinde son karar aşamasında cevap tartışmaları yaşanmaması için problem ve çözüm önerileri tartışılacakmış.
- 9 Aşama Sarıyer de teslim olmak isteyen 15 PKK lının kim tarafından ve neşekil de karşılanacağı, tartışılacakmış. Gizli örgüt üyesi olan Belediye Başkanı ise karar vermekte zorlandığını ve açıklamayı arkadaşlarla birlikte yapacağım demiştir, Herkes merakla bu açıklamayı beklemekteymiş.
10 Aşama bir gün sonra ay yıldızlı kızıl bayraklarla gece korsan gösteri yapacaklarmış. ve sahilde eski anıt önünde saygı duruşu ve marşlar söyleyeceklermiş.
Ben yazar Mustafa Balcı olarak sadece vatan ve milli birlik şuurumdan dolayı Kamu oyuna ve ilgililere vatani görev için haber vermek vazifem olduğumdan ilgili makam ve mercilere bu ihbarı yapmaktayım.
Kendileri eski siyasi kalıntıların uzantısı olan ATATÜRKÇÜLER bir eylem ve kuşatma hazırlığındadırlar bu bir ayaklanma, başkaldırı ve isyandır. Bunları önlemek ve hepsini silivriye tıkmak bir görevdir.
Şahsen kendimin de katılacağı bu eylemlere şimdiden İhbar ederek Son düzenlemedeki PİŞMANLIK YASASINDAN –PİŞMAN OLAMAMA YASASINDAN yararlanmak istiyorum!
Saygılarımla.
Mustafa BALCI.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI