MEFTAYI NASIL BİLİRDİNİZ

Sabredin.! Nereye kadar?
Nasıl bir geleceği bekleyeceğiz. Neyi nasıl hayal edeceğiz, içimizde umut olacak bir ışık dahi göremiyoruz. Körelmiş sevinç, bastırılmış duygular, sevginin verdiği saygıyla oluşan bekleyiş, tepkisizlik ve herşeyin kaybolduğu bir anda yeşermeye başlayan Sarıyerlilik kıvılcımı. Ah işte başlıyoruz, işte bu böyle olmalıydı diyerek beklediğimiz aslında boşa geçen günlerimiz.
Bir baksan etrafına gerçek gözlerle görsen sokaklar da, kahve köşelerinde, Pazar da sabahın ilk ışıklarında işe giderken dolmuşlarda, kuyrukta beklerken bir selam verip de ah işittiğimiz üretgen filozoflarımız, o kadar çok ki aldığımız öneriler, Sarıyer’in geleceği ile ilgili planlar ve projeler, çözüm yolları saymakla bitmez. Sonuçta hep gelinen nokta Yonetim Kurulu ve Bir Başkan, Sarıyerli bir Başkan.
Sarıyerli sezonun nasıl biteceğini pek düşünmüyor, çıkıp çıkmamak pek önemli değil, başarılı olmakta hakeza projelerinde yok, sadece nasihat ve beklentiler var. Birde çözümlerde yeni yönetim. İşte burada muhabbeti derinleştiriyoruz hemen destek yok Belediye olmadan olmaz bu iş! Yok efendi çıkmıyor işte içimizden oysa ki var olandan zaten yararlanabilme şansın hiç kalmamış aday olabileceklerden ise biraz ürkeklik görüyoruz. Cesaret mi yok, kıskançlıkmı var, ortaya çıkmayamı çekiniyorlar?
Hayır, burada meseleye biraz dur diyelim bakalım. Boş keseden atmakla olmuyor bu işler aday var evet Başkan adayı var yöneticiler var hemde işi bilen ehli insanlar. Sarıyerli ve de pek de öyle menfi beklentiler içinde değiller, sadece bazı yaşanan problemlerin tekrar nüksetmesinden çekiniyorlar. Ürküyorlar hani, vakti zamanında ters davranışlar, bazı iş adamlarını küstürmüş ve uzak durmalarına sebebiyet vermiş. Bu günlerde yeniden bir kıvılcım yaşanmakta, gelişmeler sürmekte, ilişkiler çok sıkı devam etmektedir hedefler ve güzel günler yakındır.
Biz sokak flozofu değiliz neyse onu yazıyoruz. Sarıyer Spor Kulubünü Sarıyerlilerin yönetmesini ve böyle bir çalışma olduğunu bütün üyelerin gerekli aidatlarını yatırmalarını ve bu cenazenin artık kaldırılmasını istiyoruz. Sonuçta mefta bizim meftamız ve bunun cenaze namazını kılmak ve kaldırmak bize düşer. Birgün bu sezonuda bize soracakalar meftayı nasıl bilirdiniz? Allah bilir deyip geçemeyeceğiz gerçekleri söyleyeceğiz yaşayanlar hayatta şahitlik ederler diyeceğiz velhasıl sırları ile gömeceğiz de görenler ve yaşayanlar içleri kan ağlayarak gelecek için kollarını yine açacaklar işte bu sefer onları KÜSTÜRMEYECEGİZ!..

Pamuğu kime tıkayacağız!

Mustafa BALCI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI