YOK

Selam vermekten elimizin, dilimizin yorulduğu zamanlar vardı. Bir merhaba demenin insana huzur ve pozitif enerji verdiği gülen yüzler, sıcak muhabbetlerin, hoş sohbet geçen tatlı kahkahaların atıldığı anıların en cilalısı, sırlısı, klişeli muhabbetler vardı.

Sanmayın ki sahilde insanlar balık muhabbeti yapıyorlar, hayır!

Siyaset mi? Mümkün değil. Ergenekon dahi konuşulmuyor. Eski bir tiyatro oyununun yeni versiyonu acemi bir senarist kadrosunun yazmış olduğu senaryo diyerek perdelenmiş bu oyunu seyretmeğe giden dahi yok.

Yerel siyaset mi!

Her altı ayda bir Sarıyer Merkez Camii’nin girişindeki parke taşlarının mevsim renklerine göre değişmesini bile konuşan yok.

Daha önemlisi seçimlere az bir zaman kalmış olduğu halde Belediye Başkan adayı kim olur, adaylar kim merak edip soran dahi yok.

Ne! Cenazemi var kimin?

İnanırmısınız hafta arası Büyük Liman, Poyraz daha fazla merak ediliyor. Cenazeyi kaldıracak cemaat bile eskisi kadar yok.

Sarıyer Spor Kulübü mü?

Geçen senenin kritiğini yapan dahi yok. Yeni transfer kimler merak eden dahi yok. Yoldan 100 kişi çevirsen kimle maçımız var desen % 75 bilen yok. Hatta Sarıyer stadının genel durumunu bırakın gidip bakmayı merak edip soran dahi yok.

Selam vermekten elimizin, dilimizin yorulduğu zamanlar vardı. Her biri ayrı bir değerde eski dostumuz.arkadaşimız. Bizi uzaktan, yakından veya yüzümüze aşina olmuş insanlar vardı gerçekten vardı bütün bunlar.

Bugün.!

Sarıyer Spor Kulübü için her önümüze gelenden para istenildiği için "ama elli ama yüz" selam veren dostlar dahi “selam veremez” oldular. Onlarda da yok.

Yoklar, yokluklar içerisindeyiz.

Yine geçen sezon başı olduğu gibi yönetim sıkıntısı içerisinde bir sezona başladık. Elimizde mevcut kadromuzun bir çoğu gittiği halde yinede başarılı transfer çalışması yapılarak güzel bir kadro oluştu. Turnuva ya katılarak kupa aldık. Gençlerden oluşan kadromuzla ilk maçımızda yine galip gelerek şampiyonluk adaylarından Çanakkale'yi yenmeyi başardık. Nasıl oldu.?

Lisans parası bulamadıkları için 9 kişi maça çıkan Gebze’nin durumunda olabilirdik. Binbir zorlukla lisans parası toplanarak bu takım nasıl sahaya çıktı? Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen nasıl ayakta durmayı başarabiliyoruz?

İmkansızlıklar ve yokluklar insanda mücadele azmini güçlendirir. Hiç bilmediği gizli kalmış içsel duygular ön plana çıkar. Aaçlık kenetlenmeyi, direnme gücünü kamçılar, özgüveni başarma azmini ve cesaretini tamamlar.

Diriliş romanı gibidir. Sarıyer Spor Kulübündeki bugün yaşanan.

“Varlık içinde yokluğu yaşatanlar, yok olmaya mahkumdurlar.”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI