1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

Sayın ALİÇO bey telefonla aradılar. Yazmış olduğum yazıda doğruluk payı olmadığını söyledi.aynı zamanda isme “Ek” olan kısmının çıkarılmasını talep ettiler. Devam ile konuşulanlar.

“ Aliço : Siz bu duyumu nerden aldınız? Nasıl böyle haber yazabiliyorsunuz?

M. Balcı : Yanınızdan, sağınızdan, solunuzdan, arka sıranızda oturanlardan ama haber doğru yanlış olan nedir?

A : Takıma elbette karışırım ve müdahale ederim. Musa sakattı ve 60 dk oyundan koptu telefonla aradım ve değiştirmesini istedim buna rağmen hoca Musa’yı 90 dk oyunda tuttu yani değiştirmedi. (Bu haberi kimden aldığımı tekrar sordu.)

MB :” Demek ki haberimiz doğrulanmış oldu teşekkürler.” (Burada beni tanımadığından olacak,Bu sezon Şeref tribününe ikamet etmekteyim.)

A : Bana nasıl “…ALİÇO” dersiniz dedi. Bana bu güne kadar böyle isimle hiç bahseden olmadı.

MB : Aliço bey bende de biraz fenerlilik var! Camiadanım kime ne dendiğini iyi bilirim.

A. Bu yazına düzeltme yazar mısınız?

MB : Ben düzelteme yazısı yazmam ne konuşursak onu yazarım.yayınlarım.

A : Sen Mustafa Balcı Hııımm!

MB : Evet neyse akşam yazar yayınlarım merak etmeyin.

Sarıyer ne kadar küçük bir yer değil mi? Haber haberi doğurur ve konu konuyu açar, her şey her an konuşulur. Sakın ola ki her hangi bir kanal kurmaya kalmayın anında canlı yayın her şey den anında haber yayılır.

Meşhur eski Sarıyerlilerden OSURUKÇU ÖMER varmış liman da icraatını gerçekleştirirken sesi Şifa’dan duyulurmuş. Tarih bu bizler de yıllardır koku uzmanı olduk sayılır.”

Her insanın bir lakabı vardır ve bu insanlara gurur verir. Eğer ki sıralarsak burada yer kalmaz. Ananelerimizden gelen gelenekle YİGİT LAKABI İLE ANILIR. Biz yinede bir rahatsızlık vermiş olduğumuzdan Sürçü lisan ettik ama AF dilemiyoruz lakin yazılarımızda lakap kullanmamaya daha dikkat edeceğiz.

Şu bilinmelidir ki ”GRUP BEYAZ MARTI” habercilikte doğru bir internet haberciliği yapmaktadır. Her zaman doğruları yazmaya devam edeceğiz ”ŞAKŞAKÇI DEĞİLİZ.” Benim için çok önemli Sarıyer’in en sevilen ve sayılan bir dostumum (Gizli Kahraman) “Özel isteği“ doğrultusunda bazı İş adamı ve Başkanlarımızın istekleri neticesinde bu yazıyı yazmak zorunda kaldık.

ONURLU İSTİFA’LAR Sarıyerlilik bilinci ile algılıyoruz. Lakin mücadelenin aslında yönetime katkı ve katılımın içeriden yapılmasını istiyoruz. Elbette alınan habersiz kararların istifa ederek protestosu değil de içerde kalarak ve daha etkili bir şekilde çalışılmasını aynı zamanda bundan sonra doğabilecek yanlış gelişmelerin içeriden müdahale ile sürdürülmesinden yanayız. Son dönemlerde verilmiş olan bir hizmet ve bunun yükünü çeken bu iki Sarıyerli dostumuzun fikirlerinin alınması ve yapılan yanlışlıkların düzeltilmesi taraftarıyız. ”Kısa Fitil” olmak bu zamanda bizlerin ve kulübümüzün kayıp vermesine neden olmaktadır.

Osman Yıldız elbette haklıdır, İrfan Terzi de tabi ki yönetim kurulu görev bölümünde eski görevine devam etmeliydi. ”Benim isteğim” Yanlışlıların düzeltilmesi her iki arkadaşımızın yenilmemesini ve görevlerine devam etmesini temenni ederim. Tahmin ettiğimiz haklı tepkilerini kutlarım.

Saygılarımla,

Mustafa BALCI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI