2 YANLIŞ 1 DOĞRU ETMEZ

Başarısızlık ve Operasyon;

Dilimizde tüy bitti derdimizi anlatamadık. Olmaz, olamaz, olamazdı. Sebeplerini çok iyi biliyoruz 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet ve 7 maçta beklentilerin hüsranı hedeflerden uzaklaşma, gelebilecek tepkilerden korkmak ve hemen kurban bulundu gönder bir Sarıyerliyi daha.

Bizler Mahmut Kocabal gitmesin dedik, bunu hangi şart ve şekilde olursa olsun yapmayın acele etmeyin yanlış kararlar arıyorsunuz dedik ANLATAMADIK! Lakin Erdem Acar’ı da niye getirdiniz de demedik. Hiç bir zaman da karşı olmadık sadece yapılan operasyona karşı çıktık YANLIŞTI! Fakat bir insan da neden bu insan tepki veriyor diye sormadı! Cesaret edemedi çünkü hiç kimse aynaya bakmak istemiyor. Gerçekleri bizim ağzımızdan duymak istemiyor sert ve tepkili konuşacağımızı sanıyorlar. Hayır beyler bu kulübün gerçek sahipleri bizleriz ve hiç bir zamanda kötü konuşmayız, konuşamayız lakin eleştiririz.

Neden Yanlıştı?

Mahmut hoca başarılı olduğundan yapılacak her hangi bir operasyon sonucunda daha ilk mağlubiyette dahi tepki olacaktı. Çünkü 8 maçta 1 mağlubiyeti vardı takım Türkiye kupasına gruplara çıkmıştı “Başarılı” idi. Oysa alternatif Erdem Acar değildi aynı hoca ile devam edilmeliydi.

Ne oldu!?

Sen kalk daha Genel Kurulun suyu kurumadan hatta yönetim dahi belirlenmeden hoca kararları ver. Bunun teranesini oluştur, futbolculara selam çaktır yani bir an Sarıyerli olduğunuzu unutup ENTRİKALAR çevirin ondan sonrada Genel Kurul konuşmaları biter bitmez seçim sonucu dahi usulen beklenmesi gerekirken çık odaya hemen operasyon yap. Daha 1 saat olmadan hem de yazık arkadaşlar yazık. Kimse pazardan mal kaçırmıyor, yanınızda Belediye Başkanı var diye biz Pazar da istediğimiz yerde TEZGAH KURARIZ derseniz her tezgahın bir Vergisi var canım unutmayın.

Başından Yanlıştı!

Geçmiş sezonlara bakalım gene Erdem Hoca görevdeydi ve maçlara bin bir zorlukla çıkıyorduk. Hep bir problem vardı ama kimse bilmiyordu. Anlatmaya çalışıyoruz anlatamıyoruz gene yazalım!! Erdem hoca dünya iyisi bir insan biraz değil ama “Panik Atak” ayrıca “Fitili Kısa” böyle insanların yanında mutlaka İYİ YÖNETİCİ bulundurmak lazım. Yöneticilik burada başlar adamını iyi tanıman lazım, hiç mi personel çalıştırmadınız kardeşim! Çözemiyor musunuz? İşte o dönemlerde hoca 3 kere istifa etti ama “Kerhen” bazen de sıkıştığında bu sorumluluktu, gururdu. Bunu anlamak “Profesyonel’liktir hep birileri idare etti ara gazını aldı. FRENLENDİ bu idare etmekti İDARECİLİKTİ! Bunu yapanlar maalesef “ işi bilmiyor” aman “gitse de kurtulsak “ nasıl kurtulduysak “Götümüzden Don Düşmeden “ dolaşamıyoruz. Gerçi arkamızı sağlama aldığımızdan önümüze gelen kaçacak delik arıyordu KORKMUŞLARDI! Bu vesile ile dedik ki madem Erdem hocaya görev verdiniz bakın ara sıra kızar idare edin olur olmaz zamanlarda tepki gösterir hemen uzaklaştırın ve de her şeyi yansıtmayın dedik. Olmadı dinletemedik.

Bence sorumluyu bu operasyonda emeği geçen Sarıyerliler de aramak lazım. Nasıl bir çalışmaysa bunu da anlamış değilim ya! Sen Hoca için ENTRİKA çevir sonra hepiniz birden “ DIŞARDA “ kalın. Bari biriniz içerde olsaydınız ya vallahi yazık burada bir Sarıyerliyi daha harcamanın gururu ve onurunu sizlere bırakıyorum. TEBRİKLER!!!

............................................................................

Dostlarım! Sarıyerliler sakinlikleri ile olayları doğru ve bilinçli değerlendirmeleri ile meşhurdur. Hep son anı beklerler yönetim son anda belli olur. Transfer son gün yapılır, hoca hiç problem değildir para ise en son iştir sadece son anda lazım olduğu kadarı bulunur. Neden Panik yapıyorsunuz? Adamlar bırakacağız diyor sizleri gaza getirenler yok bırakmaz diyor. Sizlerde inanıyorsunuz ve kalkıyorsunuz üstüne üstlük öyle bir Genel Kurul yapıyorsunuz ki bu Kulübü bırakıp kaçanları hatta beş kuruş para vermedim vermem de diyen bir zatı muhteremi KAHRAMAN gibi görüp yalayıp yutup tekrar onun dediğini yapıyorsunuz. Beyler hiç kaçan bir adam kahraman olur mu? BİZ TARİHTE NE KAHRAMANLAR GÖRDÜK. KAÇARKEN BOKLARINI TEMİZLEMEK ZORUNDA KALDIK. Ve kalktınız daha ilk iş hoca operasyonu yani “Onlardan kimse olmasın” onlar kimdi?

Bir kere Yönetim yaparken ilk iş eski yöneticilerden mutlaka birilerini alacaksınız bu kuraldır. Hükümetlerde, Belediyelerde, her kurum ve kuruluşta böyledir bu TARİHİN BİR KURALIDIR.

“Onlar” olmasında kim olursa olsun diyenler daha başka sorunlara da katlanacak bekleyin bakalım asıl SORUN bir SARIYER DÜŞMANINI DESTEKLEMENİZDİR.

Yazımı sonlandırırken biraz da dileklerimi sunayım.

Evet yeni hocamız hayırlı ve uğurlu olsun.
........................................................................

Ara transfer yapılacak şayet bu takım çıkamazsa ACABA BU YÖNETİM NE KADAR BORÇ BIRAKACAK? Pardon yoksa bu yönetimin kalacağını mı düşünüyorsunuz? Güldürmeyin beni yaa siz yinede her şeye hazırlıklı olun benden söylemesi.

Sıçtınız beyler Paçaları bağlayın da BU TAKIM DÜŞMESİN…

MUSTAFA BALCI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI