SON İMPARATOR

Ohhh….
Her şey ne güzel,
İnsanlar mutlu ve huzurlu artık dert tasa kalmadı. Sıkıntılar bertaraf edildi Sarıyerliler evlerine mutlulukla gitti Sarıyer galip geldi hem de farklı bir sonuçla bizim istediğimiz buydu!

En büyük hoca bizim Hoca Yaşasın Hüseyin Kalpar, Sayın hocamız kadroda yapmış olduğu akıllı ve büyük değişiklikle tehlikeyi anında sezerek yerinde bir takim kurarak galip gelmeyi başardı hem de takıma yeni gelecekte yıldız olabilecek oyuncular kazandırdı.

Hocamız nasılda gereken değişiklikleri yaptı haftalardır bozuk ve formsuz olan oyuncuları kadroya almadı hepsini tribünlere gönderdi. Evet, evet çok bilinçli ve ileriyi gören ve geleceği sezen bir hocaydı! Bunu biliyorduk ve haklı çıktık takımı çözdü ve yeni bir kadro kurarak maça çıktık artık çıban başı olmuş 3-4 oyuncuyu istemiyordu. Takımı bozuyorlar ve tamamen dengeleri sarsıyorlardı böylece kötü gidişe bir dur demenin vakti gelmişti hemen bir operasyon yapıldı ve haftalardır kötü oynayan oyuncular tribüne gönderilmiş ve gençlere yer açılmıştı birde bu oyuncular kötü oynayarak seyirciyle aramı açmışlar ve kamuoyu beni suçlu bulmuştu. Taraftarlar üzerime üzerime geliyor çare bulamıyordum artık bir karar vermem gerekiyordu çünkü kazın ayağı öyle değildi.

Eskiden bu işleri daha kolay çözüyorduk böyle 3. küme takımını kim nerden seyredecekte yazacak. Böylelikle istediğimiz şekilde at koşturuyorduk ve paramızı kazanıyorduk alan razı veren razı devam ediyorduk lakin artik seyircilerin siteleri var nefes alsan anında yazıyorlar bu şekilde yürümezdi bende daha dikkatlice takım kurdum ve başarılı oldum. Birde seyirciyi tepkilerinden dolayı onları daha rahat susturabilmek için taraftarı da yanıma çekebilmek için bir iki tane Sarıyerli oyuncuyu koydum mu tamamdır. Seyirciyi kendime çeker hele ki bir galip gelirsek yemede yanında yat artık bundan sonra.

“Yenilsen de, yensen de taraftarın seninle, üzüntünle sevincinle senin birlikte… Sayın Hüseyin Kalpar” Bravo… Bravo… Bravo…

Ya böyledir işte hayat,

Kazın bazen nerden geleceği bilinmez. Kaz mı yaban ördeğimi bunu anlamak zordur, sadece bunları pişirince anlarsın hele ki üzerine biraz ballı seri sos koydun mu tadından yenmez lakin kaz yerine koyduğunuz taraftardı değil mi?

Bence bunlar pek kazdan anlamaz çünkü genelde damarlarında palamut kanı vardır!...

İnsanları bu galibiyetle kandıracağınızı mı sanıyorsunuz, her şey unutuldu mu, yapılan yanlışlıklar ne oldu, madem bu oyuncular vardı günlerce yazıldı çizildi neden şimdi oynattınız hatanızı anladınız mı, yapmış olduğunuz yanlış düzenin kaç haftamıza mal olduğunu şimdi anladınız mı, bunların kayıp puanların hesabini kim verecek?

Yani her şey süt liman, yemede yanında yat, yanlışsın hoca yanlış hatalısın ve bu hatanın hatırı falan yok. Sarıyer Spor Kulübünün menfaatleri senin gitmeni gerektiriyor ve gitmelisin istifa etmelisin. Bu düzen böyle doğru neyse onu yapmalısın bizce doğru olan bugüne kadar yapmış olduğun hatalar ve biz bunları tekrar yasamak istemiyoruz.

Sadece şunu iyi biliyorum Burhan sakat olmasaydı ve geçen haftadan kart cezalıları olmasaydı sen böyle bir takım çıkarır mıydın? Sana kocaman bir HAYIR… HAYIR… HAYIR…

Her ne kadar galip gelmiş olsak da yapılan hataları hiç bir zaman unutmuyoruz, gösterdiğimiz tepki sadece bir taraftar tepkisi değil, yazdığımız yazılar gönül almak değil, aldığımız galibiyet elbette camiamızı sevince boğmuştur bizlerde çok mutlu olduk lakin bu senin hakkın değil. Sadece 2 golden sonra maçın ne olduğunun farkına vardın yaaa… Bu çok kötü bir durum belki de moralini ancak topladın fakat ne kadar moralin iyi olursa olsun bizler seni istemiyoruz.

Bu haftaki maçımız hem de farklı galibiyetimiz isterdik ki sayın başkanımızda seyredebilsin, nerede maalesef göremedik belki de işleri çıkmıştır belki hastalık ki böyle bir şey varsa geçmiş olsun dileriz. Eğer tepki olarak ise o daha kötü Sayın başkan Haşmet Mürşit yapmış olduğunuz yönetim ve teknik heyet yanlışlığınız dolayısıyla yinede aynı şeyleri söylüyoruz. Çünkü bu mutlu günde maalesef sizinle birlikte şeref tribününü bir hafta önce dolduran o kalabalığı ve mevcut yönetim kurulunuzdan idarecilerin birçoğunu göremedik. Görmek ve bizimle birlikte sevinmenizi isterdik ortada Sarıyerli Umut’un aslında görev verildiğinde nasılda başarılı olabileceğini ve seyirciyi nasıl ayağa kaldırdığını görmenizi isterdim ayrıca takımda oynamayan gerçekten Sarıyerli bir kaç arkadaşımıza da gereken şansı verseniz bu seyircinin bu coşkunun tadına doyum olmaz ve sizlerde bir kaç ilave ile kahraman olursunuz.

Lakin insanlar hak etmedikleri ödülleri alamazlar,

Kimi kendini imparator zanneder ama nasıl olduğunu kendi dahi bilmez!
Hadi Gidin artık pılınızı pırtınızı ve de hocanızı alın ve lütfen gidin.

Mustafa Balcı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI