कोरकू KÖLELİKTİR

Korkmadığımızın kararını Derneğimiz verecek.
Sahipsiz değiliz,
İlçemizdeki tüm gelişimler gözümüzün önünde cereyan ediyor, tüm güzelliklere sahip çıktığımız gibi, beğenmediklerimizi de elimizden geldiği ölçüde eleştirdik. Her zaman doğru ile yanlışı ayırt ettik, eksikleri ise tamamlanması için beklentilerimizi sunduk, her zaman sessiz bekleyerek sabırla yapılanları ve olacakları seyrettik. Daha geçenlerde Sarıyer’e gelecek olan Metro-Tünel için Sarıyer Stadı’ndan başlayacağız açıklamaları, bizleri ister istemez derin düşüncelere dalmamıza, bu açıklamanın altında kocaman bir plan aramaya çalıştık, düşündük! Eskilere döndüm fazla geçmişe değil, 1.yıkım olayında sessiz kalmadık, tepkimizi bir şekilde vaat vererek cevap verdiler, 2 .Yapıldı, tabi ki malumunuz fazla geçmeden yıkıldı, 3.ya nasip mi? Allah göstermesin. Hayır yok öyle bir şey bu sadece sizin uydurmalarınızdır, şayet ki sizler bir takım insanların yazdıklarına inanırsanız, onların siyasi emellerine alet olursunuz, boş laf bunlar, inanmayın diyeceklerdir. Bu seferde inanmayın, bir gün doğrularla karşılaşmak için inanmayın, gerçeklerle yüz yüze karşılaşmak için inanmayalım, hatta ben dahi kendime inanmayayım, hayal ürünü deyip geçeyim. Korkunun ecele faydası yok ki, Korkmak korkakların işidir, korkmaya başladığım anda korkuyu yenerim. Schiller.
Metro düşüncesi Sarıyer için geliştirildiğinde plan olarak Sarıyer merkez düşünüldü. Şu anda otopark olan yer üç kuyular mevki altından geçecek arazi eski başkanlarımızdan Erdal Aksoy’un arazisi, Başkan kabul etmemiş, arazinin kullanılmasına izin vermemiş, bu sefer güzergah değiştirilmiş, şifa civarı çevresi düşünülmüş, fakat yapılan açıklamaya her hangi bir tepki verilmemesi daha da düşündürücü, ne kadar fedakarlık yapacağız, Çayırbaşın’dan başlayıp, Sarıyer stadının oradan girecek olan TÜNEL’in nereden tam olarak başlatılacağını merak ettim. Başkan kabul etmedi doğal olarak bende stadın çevresine tam olarak konduramadım, tünel’i giriş ve çıkışlarını yerleştiremedim.
Merak ettiğim çırçır ve şifa güzergahından kulübümüz etkilenir mi? Bu yüzdendir ki yapılan açıklamalara güvenmiyorum, bütün bunları takip edecek cevap verecek organımız henüz yok.
Saygılarımla.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI