Tatlı Harekatı

Eylemler devam ediyor!.

Emek platformu’nu oluşturan sosyal güvenlik paketini protesto için, Hükümeti uyarmak amacıyla yaptığı 2 saatlik “iş bırakma” eylemi amacına ulaştı. Türkiye de 2 saat süre ile hayat durdu, Sendikalar, Bu eylemin uyarı olduğunu, uyarıların sonuç vermemesi halinde “ genel grev” yapacaklarını duyurdular.

İşte tam bu arada eylemin toplum da derin tepkisini hissetmesi sağlanacakken, Baş Savcı’ nın AK PARTİ yi kapatma davası açması ile maalesef büyük çaplı bu eylem güme gitmiş oldu.

Oysa ilçemizin güzide takımı Sarıyer Spor kulübü tam bu arada bir yandan TÜRBAN, GÜNEŞ HAREKATI diğer tarafta İŞ BIRAKMA eylemi arasında düşme potasına girdi. Kimseye haber vermeden sessizce küme düşme potasındayız. Taraftar isyan edercesine kendi sitelerinde yazılar yazmakta, uyarılarda bulunmaktalar, çare ararken çaresizlik içine düşmüş durumdalar, Trübün liderleri eylem kararı alarak kulübe yürüyeceklerini ve gereken uyarıları yapacaklarını belirtirken toplanma yeri olarak Atatürk anıtının belirlediler, Eyleme maalesef gerekli katılım olmadı,10 kişi kadar toplanan fanatik Sarıyer taraftarı kendi aralarında topladıkları para ile TATLI alarak tesisleri basmışlar ve yöneticilere ve Orhan Yüce hocaya bizlere böyle “ mutlu ve huzurlu ” bir ortam sağladığınız için, almış olduğunuz mükemmel sonuçlar vesilesi ile sizlerle bu güzel birlikteliği devam ettirmek adına sizlere tatlı getirdik diyerek eylemlerini sonuçlandırmışlardır.

Maalesef cefakar Sarıyer taraftarı zor günlerinde iyi sonuçlar alabilmek ve takımı motive etmek için elinden gelen her türlü destek ile takımı havaya sokmaya çalışmaktadır. her zaman ve her yerde desteklerini esirgemeyen taraftarlar artık sabırlarının son noktalara geldiğini iyi dileklerle belirtmişlerdir.

Zor bir dönemden geçiyoruz. Sarıyer Kulübü son zamanların en zor sezonunu yaşıyor, maç kaybetme şansı kalmadı, mümkün olduğu kadar desteklemek gerekmektedir. Şayet bugün bu desteği göstermezsek yarın hiçte beklemediğimiz bir kümede kendimizi bulabiliriz. Her ne kadar Yönetim içinde bazı yanlış transferlere etki etmiş bulunan yöneticiler olsa da Başkan Tahir Sarıoğlu eski borçları ödemiş, istenilen ne varsa elinden geleni yapmıştır, ne çare ki gelinen bu duruma kendiside şaşırmaktadır.

Yönetimi devraldığından itibaren yaklaşık olarak 1.5 milyon gibi bir bütçe ile gerekli ödemeleri yapan Başkan Tahir bey alınan başarısız sonuçlara kendide inanamamaktadır. Hafta arasından eski Kurt yöneticilerden sayın Eyüp Odabaşı ile bir görüşme yapan Başkan tam bu zamanda destek verilmesini ve futbolcularla konuşulmasını ve motivasyon yapılmasını istemiştir.

Bizlerde Tatlı Harekatına destek olmak amacıyla kulübümüzü eleştirmemeyi ve bu kriz döneminin en asgari düzeyde atlatmak amacı ile eleştirilerimize nokta koymaktayız.Ya sonra ; 5 haftadır başarısız olan takımımızın bu haftada kaybedeceği bir puanla dahi düşeceğimiz durumu nasıl ve ne ile ifade edecegiz.dileğimiz kulübümüzün maç kaybetmeden başarılı sonuçlar almasıdır.lakin zor günler yaşamaktayız.

Tatlı Harekatı ne sonuç verir, bekliyerek göreceğiz.! İçimizden tatlı yiyelim tatlı konuşalım istek ve arzuları geçse de, aklımızın bir köşesinde acı gerçeklerin farkında olduğumuzun da bilincindeyiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI