ARA BOZUCULAR SİZİ!

Sayın Yusuf Tülün 1.dönemdeki 5 yıl süren başkanlığında Eyüp Odabaşı da aynı dönemde kulübümüzde yönetimde bulunuyordu,o zamanlar hiç problem yoktu şimdi niye var.?

Sentez de açıklandığı gibi taraflar ne kadar siyasi.?

Yusuf Tülün doğal olarak siyasetten beslenmek zorundadır.
Eyüp Odabaşı her zaman kendisini siyaset dışında tutabilmiş ender insanlardandır.
Akraba bireylerinden birinin seçimlerde aktif siyasete görev alması ve digerinin sadece oy ile bunu desteklemesi kadar da dogal bir hareket olmaz zaten,lakin aynı düşünceyi belirleyen faktör degildir,aynı düşüncede hiç degildir.Oysa ki desteklenmiş olan seçimler de sariyer kulübü en az destegi almış oldugu zamandır.

Çelişkiler.Hırs.İhtiras.Yanlışlıklar.

2 yıl önceki hangi hırs ve şekillerde bugünkü kaos ortamı yaratılmıştır.

2 yıl önce Eyüp Odabaşı nın zamanında tüm futbolculara öyle mukaveleler yapılmişki hep profesyonellik gereği etik olarak giden hiçbir oyuncu bonservis bedeli alınmadan verilmemiştir.bilakis bu satışlardan kulübümüz bonsevis bedeli karşılıgında gelecek dönemdeki yönetime, gelecek sezon için bütçenin 4/3 oranında maliyetini karşılamıştır.

Oysaki son iki sezonda alınan futbolcularla yapılan anlaşmalar (hatır gönül)veya iş bilmemekten kaynaklanan netice ile mukavelesi bitiminde tüm oyuncular serbest kalmışlardır.Yani,sonucu kaosa getiren sebepler,ana geliri oluşturan ve bütçenin reel olarak katkısı sayılacak en önemli gelir kaynagı cahilce yok edilmiştir…Artık tüm futbolcular serbest tir.

Kaos yönetimi göreve geldiğinde elinde sadece alt yapı kadrosu vardır.hatta ve hatta lisans çıkaracak parası dahi yoktur.çünki elinde paraya cevirebilecek satabilecegi mal kalmamamıştır.Kaos yönetimi sadece lisans çıkartalım,takımı sahaya sürebilelim telaşındadır,imdat sesine Yusuf Tülün duyarsız kalmamış ve sahip cıkarak lisans bedellerini halletmiştir.

Hep böyledir.en zor durumlarda ilahlar yardım eder ve kulübümüz elindeki imkanlarla çıktıgı maçlardan hiç kimsenin beklemedigi başarılı puanlarla dönmesini bilmiştir.Bu başarıdır…Transferler nasıl olmuş.Bu İlah kimdir ,para nasıl bulunmuş.ayrıca deginilecektir.şimdi konumuz başka !

Madalyonun ters yüzü aslında çok farklıdır.

Hiç borcsuz kulüp olduk dediklerinde,maalesef 2 yıl önce enkaz devraldık acıklamaları yapanlar.Bugün YAŞAYAN kulübü kapatma aşamasa getirdik dememiştir.Siyaset ugruna yıpratılmış halkına küstürülmüş bir kulüp vardır artık.sevecenligi.renk aşkı kalmamış bir camia bırakılmıştır.

Kaos yönetimi 2 yıl önce çıkarılan bir dedikodu ve tarihini bilmeyen yöneticiler yüzünden ve siyasi hayatın menfaatleri sonucu yaranma ve ben buldum ben çıkardım .işte bu? Diyerek ! tesisler İski nin malıdır sariyer spor kulübü tesisleri devlete ait arazi üzerine kurulmuştur bizler bunu mahkemeler nezdinde kulübümüzün menfaatleri dogrultusunda dava açarak takipçisi olacagız.bu tesisleri kulübümüze kazandıracagız denmiştir.

İşte Madalyon.!

Hangi tesis,ben bildim bileli orası sariyer spor kulübünündür.
Hayır öyle degil Babana sor? Sorarsam başka gerçekleride ilave etmek zorunda kalırım sormıyayım daha iyi. Bu dava ile ilgili soru sorulacak kişi Av. Fikret Canlı dır.Ne tuaf gerçekler var.Bu dava ile ilgili Avukat tutulmuş 50 milyar olan muhtelif ödemeler.(Borçlar) masraflar 2 yıl süresi içerisinde birden 380 milyara çıkmıştır.Tesis davası.Dava bu ya,Sormadan,bilmeden,danışmadan,her şeyi ben bilirim edasıyla ortaya çıkmak vede ortalıgı karıştırmak.bütün mesele bu..

Ara bozucular sizi!

1997 yılında yöneticilik hayatına nokta koyan 10 yıldır kulüpte yakından ilgilenmeyen İbrahim Balcı.2007 yılında mecburen Başkan olmuştur.Evet 10 yıl sonra başkanlıgın vermiş oldugu güçle kulübün arşiflerine girmiş,davanın tamamen seyrini degiştirecek tesislerin bizim oldugunu yapılmış bulunan eski bir anlaşmayı ortaya çıkarmıştır.bu belge noter anlaşması olan bir belgedir.orjinali istenmiş ve belge temin edilmiş Ankara beden terbiyesine gönderilmiştir.tesisler 49 yıllıgına sariyer spor Kulübüne aittir.

Şimdi soruyorum.Neden ve ne gerekçe ile ortalık karıştırılmıştır.Vah canım Vah…

Neyse Av.Fikret Canlı nın mecburi vekaleti neticesinde tekrar davalara girecektir.diger avukata gerekceler ,durum ve sebebiyet açıklanmıştır.

Devam edelim’mi!

Bonservis bedelleri alınmadıgı ve serbest bırakıldıkları halde vede paraları ödendigi halde (bir kısmı kalmış) giden oyuncular kulübümüzü mahkemeye vererek İDDAA hasılatlarına el konulmuş ve haciz işlemi yapılmıştır.gerçekte haciz bir yıl önceki yönetimindir.lakin hacizin o dönem boyunca ödenmemesi ise İDDAA hasılatının geliri kulüp hesabı denilerek İDDAA kurumuna sayın Haşmet Murşit in kendi hesap numarasını vermesinden kaynaklanmaktadır.’’İddaa dan gelen hasılat Haşmet beyin hesabına gittiginden olacak ki sayın Kaplar ın parasını ben ödeyecegim diyebilmiştir.’’

Nasıl olurda bir kulübün hesap numarası başkanın şahsi hesap numarası olarak verilir.(ben ne anlarım ticaretten yaaa.olur böyle,vakalarda bazen hacizden malı kurtarmak.için yapılan operasyon).O dönemde bunu soracak soruşturacak yönetici yokmudur.Yazık.

Konuya ilave olarak.bu dönemde Sayın Tahir Sarıoglu nun karşılıksız olarak yaptıgı maddi yardımların karşılıgında makbuz kesilemediginden hatta not dahi düşülmediginden futbolculara ödenen paralar tahmini olarak tesbit edilebilmektedir.

Ne perhiz .ne lahana turşusu dermişim ama bu KARA LAHANA bence….
Konu konuyu açıyor.işte 2 yıllık donem boyunca devranılan Eyüp odabaşı doneminden bügüne 3.5/ 4. trilyonluk bir girdi söz konusudur.Yapılan ödemeler ve tüm masraflar düşüldügünde 2,8/ 3. trilyon gibi bir rakam cıkmakta evdeki hesap çarşıya uymamaktadır.eee aradaki fark nee.?

Ne yani,şimdi de sariyer de kayıp trilyon davasımı görecegiz…Bu sitede siyaset yoktur belirtirim.

Nasıl başladık konular bizi nerelere getirdi ve nasıl devam ediyoruz.ama bunları yazmadan gercekleri ögrenemeyiz.! Dogru nedir ? bulamayız.!

Sentez’de ne yazıyor 2 kutuplu siyaset.hayır beyler olay siyasi degildir.arada olan dostların ‘’Dost gözükenlerin’’ Kulübümüz için önemli olan iki insanı bir birine kırdırmasıdır.Bundan sariyer kulübü zarar görnüştür. Ve görmeye devam etmektedir.Artık aradaki insanlar çekilmelidir.

Ara yapıcılar aslında kulaktan dolma bilgilerle ara bozucudurlar.çünki bir şekilde Yusuf Tülün ve Eyüp Odabaşı karşı karşıya getirilmiş,bundan çıkarı olanlar kendilerine çıkar saglamış.geçen 2 yılda zarar kulübümüzün olmuştur.Aslında dost gözükenler seçim sonuçlarını incelediklerinde Sariyer kulübünün başarısızlıgının genel etkilerini bulabilirler….Pardon (S……)Yapmıyacaktık.haklısınız..

Zarar veriyorsunuz ZARAR…

Devam edelim mi?

Mustafa Balcı...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI