SARIYERLILER SORUYOR.

BIR SORUNUZ VARMI?


Sayin sariyerliler,genel olarak 1, ci 5 yilla birlikte son donemin calismalarinida takiben Sayin Belediye Baskani’miz Yusuf Tulun
Tum gorev yaptigi donemlerle ilgili olarak Sariyerhaber.com sitesinde(sariyer yerel haber gazetesine ait)sariyerlilerin tum sorularini yanitliyacak.

Yapilan,yarim kalan, devam eden hersey acik bir sekilde anlatilacak,(mi) ilcemizin genel sorunlarina cevap verilecek (mi)
Gelecekle ilgili calismalar birer birer baskanimiz tarafindan cevaplandirilacak,?

Sariyerin gelecekte,(aksilik cikmazsa) metro ile birlesen “UcKuyular Tepesi” altindan gecmesi dusunulen bu buyuk proje etraflica anlatilacak(mi),?

Yenilenen “Sehit Mithat Yilmaz”(eski dereboyu) caddesinin tekrar duzenlenerek birkac gun icinde su kanallarinin (Giderler)tekrar acilacagini,sert yagmurlarda hafif meyilli yolumuzda kesinlikle su birikintileri ile karsilasilmayacagini acikliyacak(mi)?

Dillere destan Piyasa caddesinin tekrar modernize edilip isiklandirilarak,tum sahil boyunca sabah, aksam ve tatil gunleri tikanmalari onlemek icin yeni bir duzenleme yapilacak(mi)?

Yaz boyunca devam eden Sariyerli Balikcilar’in daha duzenli bir sekilde ve kis gunlerinde bilakis bu aylarda acil olarak sert havalardan pek zarar gormemeleri icin gerekli tedbir alinacak(mi)?
Ilcemizde bulunan Kulturel Dernekleri bir arada olusmasini saglayacak ,tum ilcemizin sorunlarinin tartisildigi, sosyal,kulturel,ekonomik,projelere ortak olmasini saglayan toplantilar duzenlenecek,(mi)?
Sariyer merkez Camii,nin artik yeterli derecede beslenememesinden dolayi zeminden kaymasi dogal olarak engellenememektedir, bu vesile ile temeli atilip yarim birakilan yeni camii’nin hizlandirilma calismalari baslatilacak(mi)?
Sariyer Spor Kulubu”nun duzenleme ve yerlesim hatalarindan dolayi yikilan her iki kulup lokal binalarinin yerlerine, yine deniz kenarinda sariyer’in marti’si ve baligiyla butunlesmis kulubun, sahilde su anda calismalar devam eden Mehmet Akif Ersoy parki’nin calismalar bitiminde duzenlenerek kulube hizmete acilacagini mujdeleyecek(mi)?
Sorular,o kadar cok soru varki sorulmasi gereken, ve yapilmis hizmetler var anlatimasi istenen,sariyerliler olarak yapilmislari zaten goruyoruz,yapilacaklar bizim icin onemli,dusunuyoruz, sadece dusunuyoruz,konusuyoruz,duyuramiyoruz,soruyoruz, acaba gercekten soruyormuyuz !,icten soru sordukmu?,bizde hata yokmu,?
Birgun sariyerinde sorunlari biticek,!Ben yazdim.
Sizin bir sorunuz vede sorununuz varmi?.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI