ELLER HAVADA KALMASIN

Yalancılar dünyasında sataşmalar yasadık, bir ay boyunca muhabbetleri meşgul eden Sariyer Spor Kulubu’nun lig durumu degil aksine mevcut yönetim kurulu’nun basarısızlıgı konuşuldu.Sarıyer’i temsilen tanıtımında katkısı olan tüm ahalinin yazılar yazdıgı Grupbeyazmartı.com.Sariyerliler.com.Sariyerhaber.com.Sarıyerim.com sitelerinde yerel siyaseti gölgede bırakan kulübün almış oldugu basarısız sonuclardı.
Konuşuldu,yazıldı,tartışıldı.
Her şey konusuldu enine boyuna,acıkta bir konu kalmasın sarıyerlileri ikna edelim.bir daha eleştiri ile yüz göz olmayalım istendi.yerel siyasetten kulube geçince konular,Lacivert ile Beyaz karıstı.muhabbet Acık Mavi oldu.? Bir kaç hafta bekledim,sitelerin köşe yazarları vede forum sayfalarına yazan dostlarımız kesinlikle toplantıya deginmedi.Çok enteresan bir siyasi baskımı söz konusuydu.? Çok tuaf ! hani Sarıyer Spor Kulübü herşeyden önemliydi.
Konuşulanlar tartışıldı,Fakat kimse yazmaya cesaret edemedi.Ah benim dostlarım.

“Birbirimize sürekli gerçeği söyleyeceğiz. Felaket veya mutluluk getirsin, iyi veya kötü olsun daima gerçekten ayrılmayacağız. Mustafa Kemal ATATÜRK”
Hiç bir şekilde eleştiriye tahammülü olmayan insanlar toplumdan gercekleri saklıyor demektir.saklamayacaksınız.bir gün sakladıklarınızın hesabını veremezsiniz.kacmayacaksınız,sorulan her soruya kılıf uydurup enteresan cevaplar vermiyeceksiniz.taki yaşanacak bir Genel Kurul,da Baskan ve Yönetim Kurulu hazır olacak orda hesap sorulacak.şunu hepimiz biliyoruz’ki kulübümüzün Genel Kurulu’ndan
Bugüne kadar hiçbir yönetim yaşanan sezonun hesabını vermeden.ibra olmadan gidememiştir.

Sarıyerliler bu kulübe gönül verenler yapılan transferlerden memnun degildir.yanlış ve hatır için yapılmış olan transfer bugünlere gelmemizi saglamıştır.bizlere başarısızlıgı başarı olarak sunmak kabul edebilecegimiz bir davranış biçimi hiç degildir.Bu sezon bu futbolcular ve hoca alınırken ne düşünülmüştür? Sarıyerliler bunu merak ediyor.

Bizlere ögretilen.transfer yapılırken dikkat edilecek ve seçilecek hedef belirlenir hedefiniz.ilk üç se kurulacak takım bellidir.şayet orta sıralarda kalmaksa bunu yine eski takımı bozmadan az bir seçenekle yaparsın.fakat takımı bu şekilde yaparsan düşmemeye oynamak zorunda kalırsın.Pahalı ve kaliteli futbolcuya elini acarsın bu bizler için gelecek olan iyi futbolcu sevindiricidir.oysa aynı durumda bugünkü koşullarda pahalı ve kalitesiz hoca alamazsın.Mevcut hoca zaten içimizdeki sariyerli 20 den fazla yerli hocadan iyi degildir.

Bugün sarıyer kamuoyu Hüseyin Karpat’ı istememektedir.Yapılan sözleşmedeki agır tazmınatlar ve kabul edilemeyen başarısız sonuçlar buna katlanılırken daha kötüsü yemek masalarında (Rümeli kavagı) kulübün aleyhine konuşmak.hatta yonetim hakında laf-ı güzaf etmek.bunun sariyerde duyulmıyacagını sanmak .fazla pişkinliktir.o zaman insan ister istemez kendini kovdurup tazmınata konmak istiyor düşüncesine kapılıyor.Hüseyin Karpat kısaca istifa ettirilmelidir.

Toplantı Şeref Trübünü olayı neticesinde İbrahim Balcı’nın kaleme aldıgı yazı için yapılmıştır.oysaki bir gün once Sariyer Taraftarlar Dernegi’nde aynı konu için toplanılmış fakat fazla kalabalık olmadıgından Sarıyer Spor Kulübü kafesinde toplantı düzenlenmiştir.Dişe diş gecen toplantıda belgeler sunulmuş,iş paralara gelince verenle vermiyen arasında bocalanma yaşanmıştır.heleki konu seref trübünü kalabalıgına gelince aşırı yogunlugun cevabı verilememiştir.Cünki bir hafta once Kulubumüzde yöneticilik yapmış olanlar dahi alınmadıklarından geri dönmüşlerdir.bunlara cevap verilemedi! Burada oturan insanlar neyi temsil ettigini bilmeleri gerekmektedir. İsterse Kulub Baskanı olsun dediklerine dikkat etmelidir.bu nasıl bir trubun’ki misafir söförleri ve korumaları,eski idareci olmayan.eski sporcu olamayanlarla doludur.burası mevcut siyasi ıdarenin misafir hanesi degildir.herşeyden once kapıda duran personel oraya girmeyi hak etmiş eski idarecilere hakaret etmemeli geri göndermemelidir.Kulub bünyesini tanıyan görevli konulmalıdır.Toplantıda enkaz devraldık ve düzlüge cıkardık daha ne istiyorsunuz olmaz.”Şu unutulmamalıdırki geçmiş Yönetimler İDDİA’ dan yararlanamamışlardır.yargılarken adil olalım”. Bu yönetim halen daha aynı sekilde aynı kadro ile devam etmektedir.sadece birkac sariyerli arkadaşımız vardır’ki buda temsilen dahil edilmişler butçeye bir katkıları yoktur.aramızda sarıyerli var diye alınmıştır.yani aynı yönetim devam etmektedir.şimdi enkaz bunun neresinde.? Bütün borcların karşılıgı zaten alacak olarak teslim edilmiş ve Genel Kurul’dan geçmiş ibra olmuştur.buna mukabil ibra olan ve aynı yonetimin tekrar seçildigi genel kurul’a sadece bir yönetici katılmıştır.her zaman muhattabı olan kişilerede kamu oyunda bu konu ile ilgili cevap verilmiştir.

Tum gelirler ve giderler Sayın Yusuf Tulün tarafından mecbur oldugundan desteklenmektedir.mevcut yönetim katkı paylarının henüz yarısına ulaşamamıştır..eller sonuna kadar açılmış,İDDİA gelirleri’de cabasıdır. elbettekı paranın nereye gittigi Yusuf bey tarafından sorulacaktır.o halde bu yönetimde ısrar etmek niye.Yeni bir yönetimlede pekala aynı katkı payları yapılabilir.yeni yüzlerle yeniden atılım saglanır.moral motıvasyon en üst düzeyde olur.Geçmişte 30 milyar verilmediginden .sarıyer kulubu küme düşerken Haşmet Murşit ve Aynı Yönetim Kurulu görevde degilmiydi? Bu ısrar niye.? Bu yönetim hangi sebeplerden dolayı koltuga sıkı sıka baglanmış.? Demekki burada Sarıyer kulubunun menfaatlerı söz konusu degildir. O zaman sayın Hasmet Murşit ve Yönetimi devre arasında olagan üstü Genel Kurul’a gitmelidir.Hocasının inancı kalmamış.Futbolcusunun inancı kalmamış.Yöneticisinin inancı kalmamış bir kulüb nasıl başarılı olabilir.samimi degiliz.dogruları konuşmuyoruz.
“Hep dogruları konuşacagız. Asla birbirimizi kandırmıyacagız.bir bakarsın ellerimiz havada kalabilir.Kapılardan kimin girecegi belli olmaz ,belki ben girerim.belki Fikret Canlı.”
Mustafa Balcı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI