İŞTE GERÇEK MAHALLE BASKISI…

Konu; Devlet Bakanı Nimet ÇUBUKÇU’nun Eşi Birol ÇUBUKÇU’nun sitemizde uyguladığı baskı.

İstanbul. Sarıyer ACARLAR SİTESİ sakiniyim. Sitemizde bulunan KORU MARKET ismiyle çalışan alışveriş yaptığımız marketin Birol Bey tarafından baskı ile bizlere hizmet yapmasının engellenmesi.

Sabahları malum olarak sitede bulunan kapıcılar periyodik olarak siparişleri almak için market ten alış veriş yapmaktadırlar. Bundan rahatsız olan aynı zamanda site yönetiminde bulunan Birol ÇUBUKÇU site çalışanlarına şahsi baskısı sonucu alışveriş yapmalarını yasaklamıştır. Kapıcıların site sakinlerine hizmet getirmeleri engellenmiş ve ayrıca bakkaldan alışveriş yapmamaları için bakkal önüne nöbetçi dikmiştir. Bu yaptırımlara rağmen buradan alışveriş yapan her kim olursa olsun cezalandırılacaktır. şayet çalışan personel ihtiyaçları karşıladığında işine son verilecektir diyerek ültimatom vermiştir. Oysa site yönetimin böyle bir kararı yoktur ve tamamen kendi şahsi uygulamalarıdır.

Bu mahalle baskısının ta kendisidir. Sitemizde sayımda yazılanlardan oluşan sayım ve oy kullanılan sandık ta tespit edilen sonuçlardan anlaşıldığı gibi kötü bir AKPARTİ’nin seçim sonucu çıktıgından sebeplerin ve yaptırımların neden yapıldığı bellidir.

Acarlar sitesi tüm CUMHURİYET EYLEMLERİNE destek vermiş. Sitemiz al bayraklarla donatılmıştır. Bunun tepkisinin sonucu mudur? Bu baskı DURDURULMALIDIR.

Mustafa Balcı.
05.10.2007

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI