R Ü Y A.SABAH NİYETİNE!

Kulübümüzle ilgili olanlardan biri rüyasında Çayırbaşı sahasını görür. Sahanın fidanlık tarafındaki kalesini Yusuf Tülün Bey, diğer kaleyi de stat Müdürü Ali Bey geriye doğru çekip duruyorlar. Taç çizgileri üzerinde ise iki beyaz sakallı yaşlı adam! Biri çizgiyi dışa doğru çekerken, diğeri de ellerini açmış dua ediyor? Rüyayı gören adam hayretler içinde rüyanın tabiri ne olabilir? diye ne soruyor!
Ne olacak ki? Yorumu kolay. İşte yorumu: Çayırbaşı Stadı büyütülüyor maçlar orada oynanacak! Bu olaydaki gelişim şöyle:
Sezon başında Sarıyer Sahası kapatıldı. Sarıyer’in maçları Maltepe Stadına verildi. Yöneticiler itiraz etmiş ve Çayırbaşı sahasında oynamak istemişler. Türkiye Futbol Federasyonu Stadın FİFA kriterlerine uygun olup olmadığını tespit için görevli göndermiş. Sarıyerli yöneticiler Stat da toplanmışlar. Federasyon görevlisi Stad müdüründen stadın ebadını sormuş, vaziyet planını istemiş. Müdür vaziyet planı yok. Ebat da boy 96 en 62 demiş.
Görevli hemen kararını bildirmiş: Oynanmaz stadın eni dar boyu kısa. Eni az 105, boyu 68 m olmalıymış!
Tabii kriterlere uygun olmadığı için Sarıyer maçlarını Maltepe Stadına oynadılar.
Acaba ne oldu ki, Sarıyer’in yönetim kurulu değiştikten sonra maçların Çayırbaşı sahasına oynanmasına izin verildi. Ne oldu ki stat iki üç gün de büyüdü normale geldi?
Sakın bunda da bir oyun olmasın? Sakın eski yönetim kurulunu baltalamak için bazıları üzüntü verici bir gayretin içinde olmasınlar? Sakın Stat müdürü Ali bey durduk yere güme gitmesin? Kendini ateşe atmasın? Kabahat kürk olsa kimse giymez, Ali bey nasıl giyiyor?
Ne olursa olsun yani öyle de olsa, maçlarımızı Sarıyer’de oynayacağız ya yine de memnunuz! Ama hiçbir şeyi unutmuyoruz!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI