Sanal kahramanlar.

Gunler geçerken ardı ardına Forumlarda yazılanlar hoş sohbetten çok derin konulara etkileşim ediyor,konular Sarıyer menfaatleri olunca ister istermez saldırgan ve kırılgan olabiliyoruz.yazdıklarımız yazmadıklarımızın veya yazamadıklarımzın yanına kar kalıyor.

Belediyeden memnun olmadıgımızı belirtiyoruz.sebepleri ve sonuçları,yapılanlarla yapılamayanları yazıyoruz. İsteklerimizi yazıyoruz.eleştiri özgürlügümüzü kullanıyoruz.fikirlerimizi köse yazılarımızda yazıyoruz.hatta daha ileri giderek mail cekme hürriyetimizi kullanıyoruz. Hemde nalına mıhına dokunarak yazıyoruz.

Elbette korkmuyoruz.korkunun ecele faydası yok.hatta bende yazılarımda direk olarak ısım vererek acıklamalar ve memnuniyetsizligimi belirten yazılar yazıyorum.bunda kırıcı olmadan ınsanları farklı kefelere koyarak.hakaretlerde bulunarak,küçük düşürerek degil.heleki.bizlere bu sitede bir araya gelmemizi saglayan genç ve idealist ınsanları zor durumlara düşürmek pahasına yazıyoruz.sonra ayıkla pirinçin taşını.

Yazan’da ,okuyan’da,atışan’da,hep bizim ınsanlarımız.hizmet edende,hizmet bekleyende.

Sariyerliler.com.İstanbul genelinde ve kendi semtinde bir yerel gazete kadar reyting yapmakta,satışa sunuldugunda günlük olarak satış sayısı 2000 leri bulmaktadır.yani ziyaret sayısı oldukça fazladır.bizler daha derin konulara girebilir ve gündem yaratabiliriz,oysaki ana amacımız Sariyerde olan bitenden ınsaları haberdar etmektir.konumuz ,derdimiz.ilçemizin güzelliklerini ortaya cıkarmaktır.tüm çalışmaları yayınlamak.guzellikler yanında çirkinlikleri istemediklerimizi önerilerimizle açıklamak ve bunun takipçisi olmaktır.

Oysa ki.Bugün dilimizde surçi lisan ettiysek af ola desek dahi kaldırmayacak kelimelerde bulunuyoruz.ve farkına varmadan zorlukların karşısında kalıyoruz.bazende mecbur kalıyoruz.evet mecbur kalıyoruz.uslup çok ama çok önemli.hiç bir çirkiligin pirim yapıldıgı daha görülmemiştir.o halde lutfen yazılarımıza dıkkat edelim.bir gün şansızlık kapınızı çalabilir.dikkat ediniz.

Yazdıklarımızın elbette arkasındayız.Sanal ortamda yazdıklarımız bizim gerçek kişi
ligimizdir.fakat çevremize ve kendimize zarar vermeden.sitemize zarar vermeden.

Bugün.Sanal Kahramanlar bizleri biraz zor durumda kalmamıza sebebiyet vermişlerdir.

Her türlü yazıyı yayınladıgımız gibi açıklamasını yapamıyacagımız bir konu yoktur.oysaki forumda yazan sahısların daha dıkatlice yazmalarını salık veriyoruz.Bir soruşturma ve takiple karşılaştık.yükümüzün agır oldugu muhakkak ama sizlerdende lütfen saygı sınırlarını aşmamanızı diliyoruz.bazı yazılar takip altına alınmış ve gerekenler yapılmıştır.bizler konuyu olumlu yönde çözmeye çalışıyoruz.Cumhuriyet Savcılıgı ve diger resmi organlarla karşılaştıgımızdan sizleri hoş sohbetlerinizde dikkat çekmek istedim.
Sanal kahramanlar.hedeflerine ulaşmakta bir engelle karşı karşıya kalmışlardır.Allah kolaylık versin…

Mustafa Balcı/Bodrum.
29.06.2006.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.2.3.4. YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ.

ATATURK'UN OLUM SEBEBI SIROZ MUYDU?

SİYAH MARTI